سید محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان خبر داد و گفت: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۲۵۰ تن بوده افزایش سه درصد رشد داشته است.
وی افزود: از این میزان گوشت تولید شده حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن در استان مصرف و مابقی به سایر استانها ارسال شده است.
به گفته میربابایی، این میزان گوشت قرمز در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و سنتی استان قزوین تولید شده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بیشترین گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای پرورش دام شهرستان بوئین زهرا تولید میشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.